Online afspraken maken


In de onderstaande tool kun je zelf online je afspraken inplannen bij Beauty by Fiore. Maar eerst volgt er wat informatie over het maken van een online afspraak.  Kom je er niet uit, neem dan contact via whatsapp. Dan plan ik direct de afspraak voor je in.

  

- Het inplannen en verzetten van afspraken kan online tot 72u voor aanvang, voor een last minute plek kun je dus het beste even contact opnemen via whatsapp.

- Het afzeggen van je afspraak is alleen telefonisch mogelijk.

- Je kunt meerdere behandelingen selecteren en in een keer inplannen. 

- Staat de gewenste tijd er niet bij? Neem dan contact op via Whatsapp, dan kijk ik direct even met je mee en zoeken we een passende oplossing. Niet alle afspraak mogelijkheden zijn namelijk online in te boeken. 

- Let bij het maken van een bijvul afspraak van wimperextensions op het aantal weken dat er tussen de behandeling zit. Komt dit niet overeen met het werkelijk termijn wordt er te weinig tijd ingepland en zal de afspraak verzet moeten worden. 

- Wanneer de afspraak is ingepland, krijg je direct een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen dan kan het zijn dat de afspraak niet is ingepland, neem bij twijfel even contact op via whatsapp. 

 

LET OP!  Op dinsdag en donderdag zal de afspraak plaats vinden op de locatie in Boxtel, op woensdag in Oisterwijk.