Lashes


Op deze pagina vind je meer informatie over wimperextensions en de Elleebana Lash Lift.

 

Wimperextensions  

Alle eigen wimpers worden verlengt en/of verdikt

door 1  of meerdere wimperextensions.

 
   

Nieuwe set - ca. 90/120 min.

Keuze uit one-by-one of Russian volume

€ 75,-

 

   

Beauty by Fiore heeft ervoor gekozen om vanaf 2023 geen wimperextensions meer bij te werken. Het is dus alleen mogelijk om voor een nieuwe set te komen. Dit omdat het door de drukte in mijn salon niet altijd mogelijk is om elke 2 of 3 weken een bijwerking te plannen. Wil je het liefst altijd wimperextensions? Dan is dat mogelijk door elke x aantal weken een nieuwe set in te plannen, ik haal dan de evt. oude wimperextensions er kosteloos af.

 

Nu denk je waarschijnlijk dat je daardoor veel meer kosten hebt aan je wimperextensions maar dat is dus zeker niet het geval! Een nieuwe set heeft namelijk een betere hechting, waardoor je dus langer plezier hebt van je wimpers! Hierdoor heb je dus minder kosten als wanneer je elke 2 (of 3) weken voor een bijwerking zou komen.

 

(Voorbeeld: normaal kom je elke 2 weken x € 32,50, totaal ben je dan elke 6 weken € 97,50 kwijt, nu plan je de nieuwe set elke 6 weken waardoor je maar € 75,- kwijt bent i.p.v. € 97,50, bij een bijwerking om de 3 weken zou dat exact € 75,- zijn) . 

 

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om korter of langer tussen je afspraak te laten zitten, dit is geheel persoonlijk.  Of natuurlijk gewoon eenmalig voor een vakantie of voor een feestje!

 

Mocht je hierover vragen hebben neem dan gerust contact op via Whatsapp - 0628771677

 

Elleebana lash lift


Je krijgt tijdens deze behandeling gelifte en gekrulde wimpers met gemiddeld zo'n 6 tot 8 weken resultaat!  Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.. 

 

 

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! 

 

Lash Lift - incl. verven wimpers € 47,50
Lash Lift - excl. verven wimpers € 42,50

Waarom kiezen voor Elleebana One Shot Lash Lift?


- Werelds snelste applicatie techniek
- Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten. Gelift effect vanaf de wimperrand, dus zonder knik!
- Resultaat van gemiddeld 6 - 8 weken!
- Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
- Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
- Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
- Formaldehyde-vrij.

- Let op na de behandeling mogen de wimpers 24 uur niet in aanraking komen met water en mag er geen mascara gedragen worden. Daarna geen nazorg meer nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is dan geen probleem meer. 
- Geschikt voor lange en korte wimpers.
- Geen gebruik van schildjes, pads of klemmetjes.